Comfortable love and sex

20 april 2020 cecilia_olsson

Bra sex är något som står högt på önskelistan för de allra flesta. Att få vara nära den man älskar genom att ha sex kan räcka långt men ibland behövs lite hjälp för att göra det extra skönt och tillfredsställande. En sexkudde är ett hjälpmedel som kan användas på flera sätt och gör det lättare och bekvämare att njuta av olika ställningar. Här kommer därför några exempel på populära sexkuddar:

Liberator Flip Ramp sexkudde är en diskret kudde som ger perfekt stöd i väldigt många ställningar. När den är utfälld är den formad som en ramp vilket möjliggör riktigt djup penetration och ställningar som 69:an och doggy-style når en helt ny nivå med hjälp av sexkudden. Överdraget är avtagbart och kan tvättas i tvättmaskinen så det är enkelt att hålla kudden fräsch. 

Fetish Fantasy Position Master är en uppblåsbar kudde som är utrustad med två handtag, vilket kan vara behjälpligt i olika sexställningar som man vill prova. Den är dessutom lätt att ta med sig på till exempel semestern eftersom den är enkel att blåsa upp och tömma.

Liberator Wedge sexkudde är tillverkad i ett material som gör att den inte glider runt. Den är mjuk och kilformad vilket är perfekt för att underlätta vissa krävande ställningar. Man får dessutom med ett antal spännande förslag på ställningar som är ultimata att testa på kudden som är perfekt formad för g-punkts stimulering samt underlättar härligt djup penetrering. Fodralet går att ta av och tvätta i tvättmaskinen. 

Dessa tre sexkuddar plus många fler tillfredställande produkter kan man läsa mer om hos Lovebuddy. Det är en oberoende sida som levererar innehåll om vuxna leksaker. Hos Lovebuddy  hittar man inlägg om sex, romantik och inte minst erotiska leksaker. Målet med innehållet i artiklarna är att inspirera samt att de ska fungera som vägledning inför nästa inköp.

Fler nyheter