Mössor och kepsar för alla årstider på High5shop.se

13 januari 2022 Mikael Barani

editorial

Det ser ut som om att minusgraderna kommer att lysa med sin frånvaro under den närmaste tiden.
Trist för dem som verkligen älskar att ägna sig åt vinteraktiviteter även en bit söderut i landet. 
Kul för dem som ser fram emot lite varmare väder och inte har något emot eventuellt slask.

En huvudbonad för alla lägen

Som tur är så finns det mössor för alla väder på high5shop.se. För vem vill gå omkring och svettas i en toppluva när temperaturen närmar sig tvåsiffrigt under de kommande dagarna?
En skön kepa fungerar alltid. Kombinera den med en buff, ni vet en sådan där tubformad tygbit, och du har möjligheten att snabbt få till en kepsmössa för soliga men lite kallare dagar.

En sak är dock säker: vintern kommer garanterat att återvända. Troligtvis när vi förväntar oss det som minst. Plötsligt är det kallt dygnet runt och man minns de där slaskiga dagarna med värme.
Å andra sidan finns det som bekant inte några dåliga väder, utan bara dåliga kläder. Den som anpassar sina plagg efter läget utanför dörren kan finna njutning i vilka temperaturer som helst i princip.

image

Visst kan det vara lite bökigt just när det är lite slaskigt. Man får liksom se till att torka av sig innan man kommer in men annars är det inte några större problem.
Ett tips är också att bege sig ut i skogen när det är kallt. Även den som är nästintill allergisk mot kyla kan finna njutning i att vandra i tystnaden och kanske även tända en värmande eld. Har man med sig lite matsäck också så blir det riktigt trevligt därute i kylan.

Kom dock ihåg att packa med dig både mössa och handskar eller vantar i dessa tider. Vädret kan som sagt vända snabbt, speciellt när det börjar skymma.
Då kan temperaturerna skilja sig avsevärt från den ena timmen till den andra.

Fler nyheter