Skicka paket billigt och smidigt med Dhl

23 april 2020 jenny_olsson

Dhl är ett stort och välkänt fraktföretag för många. Både privatpersoner och företag brukar använda sig av dem för att skicka paket, dokument, pallar och containrar till olika delar av Sverige och världen. När man ska skicka försändelser av olika slag vill man gärna använda sig av ett fraktbolag man känner till, som dhl.

När man ska skicka försändelser är det dock svårt att veta hur man ska skicka det på bästa och snabbaste sättet, speciellt om man inte är så van att skicka paket. Att sitta och jämföra olika sidor och fraktbolag tar ofta tid men det finns en smart jämförelsetjänst att använda sig av. Här får man inte bara fram olika fraktalternativ snabbt och enkelt och får fram de bästa priserna, det blir också billigare än vad det skulle ha blivit om man bokade direkt med fraktbolaget. 

 

 

Att det blir billigare att boka via den här tjänsten än att boka direkt med DHL beror på att man vanligtvis både betalar för frakt och kundservice men här behöver man inte betala för det kundservicen. Paket.se får också rabatterade på priser av DHL med tanke på den stora mängd som de bokar via sina kunder kan därmed erbjuda sina kunder eller förmånligare pris för frakttjänsten. 

På sidan finns en prisräknare där man enkelt och smidigt fyller i information om försändelsen och vart det ska och man kan såväl skicka pallar och containrar som paket och dokument. Med tjänsten får man alltså inte bara fram det bästa alternativen snabbt utan man sparar också pengar genom att använda tjänsten. Om man är ett företag som skickar försändelser ofta så ä det här guld värt då det sparar in på mycket administrativt arbete. Men även som privatperson är det smidigt att använda sig av tjänsten då man slipper lägga tid på att leta och jämföra. 

Fler nyheter